Cliënt tevredenheids- onderzoek jeugdwet

Cliënt tevredenheidsonderzoek op een manier die aansluit bij de organisatsie

Cliënt tevredenheids- onderzoek op een manier die aansluit bij de eigen organisatsie

Zelfstandig cliënt tevredenheidsonderzoek uitvoeren met de ondersteuning van de experts van Onderzoekdoen.nl, of cliënt tevredenheidsonderzoek uit laten voeren door Onderzoekdoen.nl. Onderzoekdoen.nl is een flexibel onderzoekbureau, we kunnen je een tool aanleveren waarmee je zelfstandig cliënt tevredenheidsonderzoek kunt uitvoeren of we kunnen je complete onderzoek uitvoeren.

Een client tevredenheidsonderzoek jeugdwet geeft inzichten hoe cliënten de dienstverlening ondersteunen. Deze inzichten kunnen gebruikt worden om de dienstverlening verder te verbeteren, maar kan ook gebruikt worden om stakeholders te informeren over de dienstverlening.

Flexibel:
Antwoorden kunnen op flexibele wijze verzameld worden. Respondenten kunnen de vragenlijst digitaal invullen, bijvoorbeeld op een smartphone of tablet. Maar de vragenlijst kan ook op papier, telefonisch of doormiddel van een interview afgenomen worden.

Continu of periodiek
Je kunt ervoor kiezen om continu de cliënt tevredenheid te meten, cliënten worden dan door het hele jaar heen uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Resultaten worden dan zichtbaar in een helder dashboard.
Ook is het mogelijk om eens per halfjaar of per jaar de cliënt tevredenheid jeugdwet te meten, aan het einde van de periode wordt dan een groep cliënten uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Verslaglegging
De resultaten van het cliënttevredenheidsonderzoek jeugdwet kan je terugvinden in een dashboard tool. Hiermee kan je zelf de resultaten inzien en analyseren. Verder ontvang je een adviesrapport van resultaten, te samen met een diepte analyse, een Powerpoint bestand en een infographic met de belangrijkste resultaten. client tevredenheidsonderzoek jeugdwetVoordelen

  • Flexibel, vele mogelijkheden voor het invullen van het onderzoek. Waaronder maar niet uitsluitend: op papier, via een smartphone/tablet, PC of doormiddel van een telefonisch interview
  • Zelf bepalen of je zelf het onderzoek uitvoert of dit door de experts van Onderzoekdoen.nl laat doen.
  • Bruikbare en betrouwbare resultaten
  • Onderzoek wordt uitgevoerd door een externe gerenomeerde organisatie
client tevredenheidsonderzoek jeugdwet

Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen

Vrijblijvend meer informatie over clienttevredenheidsonderzoek jeugdwet? We sturen het je graag per e-mail toe!

Eigen naam:
Naam organisatie:
E-Mail adres:


Je mag ons altijd even bellen: 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht) of 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen).

Bekijk ook: clientervaringsonderzoek jeugdwet of
Bekijk ook: clientervaringsonderzoek wmo.

"De vele mogelijkheden die Onderzoekdoen.nl biedt voor het invullen van de enquête heeft voor een hoog respons percentage voor ons cliënt onderzoek gezorgd"

Vera ter Hijde