Onderzoekdoen.nl Privacy

Enquête tool - 100% AVG Compliance, 100% Nederlands

Privacy onze hoogste prioriteit

Doormiddel van de tools en onderzoeken van Onderzoekdoen.nl wordt een grote hoeveelheid aan data verzameld. Het heeft onze hoogste prioriteit om deze data zorgvuldig op te slaan en te beveiligen. Onderzoekdoen.nl is 100% AVG (GDPR) compliance en werkt enkel samen met partijen die dit ook zijn. Goed om te weten is dat onze data servers in Nederland gevestigd zijn.

Privacyverklaring voor respondenten

Wanneer je als respondent een onderzoek hebt ingevuld, dan val je onder de privacy verklaring van de enquêteur (de onderzoeker), neem contact op met de enquêteur om de privacy verklaring in te zien. Om je recht uit te oefenen om data op te vragen, aan te passen of te verwijderen neem je tevens contact op met de enquêteur.

Privacyverklaring voor gebruikers

Maak je gebruik van onze enquête tool? Om uit te leggen hoe we omgaan met de verzamelde data hebben we een privacy verklaring opgesteld. Deze kan je hier downloaden.
Het is belangrijk dat je zelf een privacy verklaring opsteld voor respondenten van je onderzoek.

Verwerkersovereenkomst

Verzamel je data met onze enquête tool? Wij zorgen ervoor dat jouw data op verantwoorde wijze wordt opgeslagen. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor jouw data is het noodzakelijk dat we een verwerkersoveenkomst overeenkomen. Je kunt ons jullie eigen verwerkersoveenkomst sturen, of we kunnen je onze verwerkersovereenkomst sturen.

  • Wanneer je jullie eigen verwerkersovereenkomst wilt gebruiken, stuur dan je verwerkersovereenkomst naar info@onderzoekdoen.nl. Onze adres gegevens voor het opstellen van deze overeenkomst vind je op onze contact pagina.
  • Wanneer je onze verwerkersovereenkomst wilt gebruiken stuur dan een e-mail naar info@onderzoekdoen.nl met daarin jullie organisatienaam, adresgegevens, KVK-nummer en de naam van de verantwoordelijke.