Enquêtezuil

Bevraag je klanten op locatie met de enquêtezuil


Verzamel klant reacties met de enquêtezuil van Onderzoekdoen.nl

Om je dienstverlening verder te kunnen verbeteren is het belangrijk reacties te ontvangen van klanten. Hoe beoordelen ze jouw dienstverlening in het algemeen en hoe worden specifieke onderdelen van de dienstverlening ervaren.

Met de enquêtezuil van Onderzoekdoen.nl kan je klantervaringen verzamelen tijdens of net na het interactiemoment, bijvoorbeeld als een klant je winkel verlaat of na een gesprek op de beurs.
Met de enquêtezuil kan je een of enkele vragen stellen of juist een hele enquête.

Voor wie?

De enquêtezuil is breed inzetbaar en is te gebruiken voor verscheidene onderzoek doelstellingen.

  1. Retail / winkels
  2. Beurzen
  3. Sportscholen
  4. Zorgcentra
  5. Horeca
  6. Etc
enquetezuil

Vragen? Neem contact met ons op: 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen) of 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht).

Een enquêtezuil wordt ook wel een smiley paal, IPad enquête of feedback paal genoemd. Bekijk ook de prijzen voor de enquêtezuil en een smiley enquête maken of klanttevredenheid zuil.

Waarom?

  • Om een dienstverlening op te bouwen aan de hand van de wensen van de klant is het belangrijk continu klantreacties te ontvangen, op deze manier kan je snel inspelen op de wensen/eisen van de klant. Klanten vinden het fijn om feedback te geven helemaal als hier ook écht wat mee gedaan wordt.
  • Sommige klanten hebben niet de tijd om een gebruikelijk onderzoek in te vullen. Door middel van een feedback zuil krijg je ook van de “drukke klanten” een reactie.
  • Goede resultaten? Deel deze eenvoudig zodat potentiële klanten zien hoe jouw bedrijf gewaardeerd wordt. Deel je resultaten met Google voor een “star-rating” in Google.
enquetezuil

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.

Feedbackzuil laserkliniek zwolle

Interesse in het verzamelen van reacties met de enquêtezuil?

Wij helpen je graag om de inzichten te krijgen waarmee jij verder kan. Wil jij meer en bruikbaardere reacties verzamelen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een berichtje en onze accountmanager Jos Smit MSc neemt contact met je op.