gastvrijheidsonderzoek

Gastvrijheid

Gastvrijheid als core competence van jouw bedrijf

Altijd beschikken over de juiste informatie

Voor bedrijven die werken op gastvrijheid is het van cruciaal belang te weten hoe klanten denken over je bedrijf, zoals restaurant, kroeg of hotel. Wat waarderen ze, wat gaat er goed en waar is ruimte voor verbetering. Door het (continu) meten van prestaties worden concrete verbeter punten inzichtelijk en kan er structureel gewerkt worden aan de organisatie.

Onderzoekdoen.nl kan je op diverse manieren helpen om het gastvrijheidsonderzoek uit te voeren. We kunnen je complete full service je gastvrijheidsonderzoek uitvoeren. In overleg bekijken we dan welke thema's onderzocht dienen te worden en welke analyses en conclusies hier uit moeten komen.

Of je kunt zelf aan de slag met onze enquête tool voor het zelfstandig uitvoeren van een gastvrijheidsonderzoek.
Data direct vanuit de winkels verzamelen we door middel van mystery shopping of door middel van een enquête zuil.

gastvrijheidsonderzoek

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het bedrijf vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat.

  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de organisatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en tussen verschillende vestigingen worden inzichtelijk. Welke horeca locaties werken wel volgens de formule en welke niet?
  • Door echt naar je klanten te luisteren weet je wat de wensen zijn, hier op inspelen levert commerciële voordelen op.
  • Doordat medewerkers weten dat ze getest worden doen ze direct een stapje extra!

We helpen je graag!
Ben je opzoek naar bepaalde informatie maar weet je niet goed welke onderzoek methode toe te passen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantuur in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Full service gastvrijheidsonderzoek

Binnen jouw horeca spelen altijd (klant)vragen waar duidelijkheid over gewenst is. We komen graag met je in contact om dit te bespreken, vervolgens bekijken we welke onderzoek tools hier het beste bij passen en hoe we het onderzoek gaan inrichten. Uiteindelijk resultaat: duidelijke conclusies en aanbevelingen voor jouw horeca onderneming.

Neem contact voor meer informatie

Zelfstandig een gastvrijheidsonderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met gastvrijheidsonderzoek? Met onze krachte enquête tool kan je zelfstandig gastvrijheidsonderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie Enquête Tool

Mystery Shopping

Onze mystery shoppers zijn de ogen van jouw klanten. Wordt er in de horeca locaties gewerkt volgens de formule? Doen medewerkers een stapje extra voor de klanten? Onze Mystery Shoppers zoeken het uit.

Meer informatie Mystery Shopping

gastvrijheidsonderzoek

Enquête zuil

Een paar korte concrete vragen aan je klanten? Gebruik de enquête zuil, een leuke speelse manier om antwoorden te verzamelen van je klanten.

Meer informatie Enquête zuil


Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die we aanbieden?

Eigen naam:
Naam organisatie:
E-Mail adres:


"Bruikbare informatie waar je echt wat aan hebt"