Wie we zijn

Onderzoekdoen.nl is een flexibel onderzoeksbureau. We kunnen je tools aanleveren voor het zelfstandig doen van enquête onderzoek, maar je kan er ook voor kiezen om het complete onderzoek door ons te laten uitvoeren.

Om als organisatie succesvol te zijn is het van cruciaal belang om informatie in en om je organisatie inzichtelijk te hebben: hoe tevreden zijn de medewerkers en hoe denken klanten over de organisatie?

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij hebben een fascinatie voor het naar boven halen van zogenoemde latente informatie om nieuwe inzichten te verkrijgen. We doen dit op de manier die jij prettig vindt en altijd professioneel, betrouwbaar en bruikbaar.

Meer over ons bedrijf

Enquête tool

Voer zelf een onderzoek uit met onze krachtige enquête tool.
Met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl kan je eenvoudig een enquête onderzoek opzetten en verspreiden en daarna de resultaten bekijken, analyseren en exporteren.

Meer informatie

Full service onderzoek

Een goede hamer maakt nog geen timmerman!
Zelf geen tijd of kennis om zorgvuldig onderzoek te doen? Wij nemen graag je onderzoeksvraag uit handen. We hebben geruime ervaring en kennis in het opzetten en uitvoeren van onderzoeken.

Bekijk onze onderzoeken

Klantbeoordeling 9,4

Onze klanten waarderen ons met een 9,4