Klantonderzoek

Klantonderzoek, op een manier dat jij dat prettig vindt

Klantonderzoek

Uit onderzoek blijkt dat dat klanten die jouw organisatie hoog waarderen, meer besteden, vaker terugkomen en vrienden en collega's informeren over deze unieke experience.
Om als bedrijf bij de top te komen van meest "gewilde" bedrijven is het noodzakelijk om goed inzichtelijk te hebben wat je klanten waarderen zodat je hieraan concrete verbeter stappen kunt verbinden.

Onderzoekdoen.nl kan je op verschillende manieren ondersteunen bij het creëren van fans voor jouw organisatie. Om van klanten fans te kunnen maken is het noodzakelijk eerst te weten waar de organisatie nu staat. Hiervoor dient een klantonderzoek. Je kunt zelf een klantonderzoek opstellen en uitvoeren met onze enquête tool, of je kunt een full service onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl.

Zelf klantonderzoek doen, of het laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl:

  • We kunnen je een professionele tool aanbieden waarmee je - met onze professionele technische ondersteuning - je klanttevredenheidsonderzoek kan opzetten
  • Een full service klantonderzoek uitvoeren voor jouw organisatie, inclusief uitgebreide analyses en adviezen om de customer experience te laten stijgen.


klantonderzoekKlantonderzoek

  • Zelf een klantonderzoek opzetten? Met onze krachtige enquête tool kan je zelfstandig een professioneel klantonderzoek opzetten
  • Naast een standaard klantonderzoek kan je ervoor kiezen om "continu" klantonderzoek uit te voeren.
  • Wil je er zeker van zijn dat je onderzoek professioneel opgezet wordt en uitgevoerd wordt? Laat je onderzoek dan uitvoeren door de professionals van Onderzoekdoen.nl.
klantonderzoek

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.


Je mag ons altijd even bellen: 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht) of 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen).

Meer weten? Neem contact met ons op