Mystery shopping

Verzamel inzichten over de beleving van je organisatie

Onderzoekdoen.nl is expert in het uitvoeren van mystery shopping

Wil je weten hoe de service en klantgerichtheid in jouw winkel, horecagelegenheid of bedrijf ervaren wordt? De mystery shoppers van Onderzoekdoen.nl testen het. Een goede klantbeleving is van cruciaal belang

Er wordt steeds meer online gewinkeld. Klanten komen naar (offline) winkels en bedrijf toe om écht geholpen te worden. Wanneer klanten zich als een koning voelen in jouw winkel/horecazaak dan komen ze terug en bovendien delen ze deze ervaring met vrienden en kennissen.

Hoe het werkt?
Het mystery shopping onderzoek van Onderzoekdoen.nl bestaat uit een aantal concrete fases.

 1. Opzet fase
  Allereerst wordt het doel van het mystery shopping bepaald. Zal het onderzoek zich voornamelijk richten op een aantal vooraf bepaalde specifieke kenmerken, of meer op de beleving, of beide?
 2. Mystery shoppers uitzetten
  De mystery shoppers gaan op pad. In een dashboard worden de resultaten realtime inzichtelijk.
 3. Evaluatiefase
  De resultaten worden geanalyseerd en voorzien van duidelijke conclusies en aanbevelingen waarmee de organisatie verder kan. Ook worden er afspraken gemaakt voor het opnieuw uitvoeren van het onderzoek.
Bekijk ook: Stappen plan mystery shopping

Neem contact op met ons kantoor in Groningen 050 - 55 32 690 of Utrecht 030 - 227 18 75 en we bespreken graag de mogelijkheden voor mystery shopping voor jouw winkel / horecagelegenheid / bedrijf.
mystery shopping

Wat levert het op?

 • Bruikbare inzichten om de klantgerichtheid te vergroten
 • Verschillen tussen verschillende business units worden inzichtelijk
 • Ontwikkelingen worden inzichtelijk
 • Toetsen of formule nageleefd wordt
mystery shopping

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.Onderzoek door heel Nederland

Onze kantoren zijn gevestigd in Groningen en Utrecht, maar we voeren onze Mystery Shopping onderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Apeldoorn, Zwolle, Tilburg, Eindhoven, Almere, Rotterdam en Nijmegen.

Meer weten? Neem contact met ons op