onderzoeksbureau onderwijs

Onderzoeksbureau onderwijs

Onderzoekdoen.nl een professioneel onderzoeksbureau voor het onderwijs

Altijd beschikken over de juiste informatie

Goed onderzoek kan je veel waardevolle (management) informatie opleveren. Hoe denken ouders over de school? Hoe denken leerlingen over een specifiek onderdeel van de school? Wat vinden medewerkers van de school als werkgever?

Onderzoekdoen.nl kan je op diverse manieren helpen om informatie te verzamelen. We kunnen je complete onderzoek uitvoeren, bijvoorbeeld een ouderonderzoek, een leerlingenenquête of een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Of je kunt zelf aan de slag met onze enquêtetool voor het zelfstandig uitvoeren van een enquêteonderzoek.

Onderzoeksbureau onderwijs

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het onderwijs vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat.

  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de onderwijsorganisatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en tussen verschillende locaties worden inzichtelijk.
  • Door echt naar je medewerkers, de ouders en de leerlingen te luisteren weet je wat de wensen zijn, hier op inspelen levert vele voordelen op.
  • Doordat medewerkers weten dat ze getest worden doen ze direct een stapje extra!

We helpen je graag!
Ben je opzoek naar bepaalde informatie maar weet je niet goed welke onderzoek methode toe te passen? Onderzoekdoen.nl is een ervaren onderzoeksbureau voor het onderwijs.
Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantuur in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Doorlezen:

Full service onderzoek

Binnen jouw onderwijs instellignen spelen altijd waar duidelijkheid over gewenst is. We komen graag met je in contact om dit te bespreken, vervolgens bekijken we welke onderzoek methodologie hier het beste bij passen en hoe we het onderzoek gaan inrichten. Uiteindelijk resultaat: duidelijke conclusies en aanbevelingen voor jouw onderwijsinstelling.

Neem contact voor meer informatie

Zelfstandig enquêteonderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met enquêteonderzoek? Met onze krachtige enquêtetool kan je zelfstandig enquêteonderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie enquêtetool

onderzoeksbureau onderwijs


Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.Meer weten? Neem contact met ons op