Onderzoekdoen.nl

Uiterst behulpzame professionals die je graag helpen

Over Onderzoekdoen.nl

Onderzoekdoen.nl

Onderzoekdoen.nl bouwt sinds 2006 applicaties voor het doen van onderzoek. Het bedrijf is ontstaan uit de gedachte om een dataverzameling tool te ontwikkelen die écht aansluit op het business proces. We doen dit door een standaard onderzoek applicatie, een aantal specifieke applicaties en maatwerk oplossingen.

Door de ervaring die we hebben opgebouwd sinds 2006 mogen we ons inmiddels echte experts noemen.

Gaandeweg kwam er uit de markt steeds meer vraag naar ondersteuning bij onderzoeken, ofwel het geheel uitvoeren van onderzoeken, sinds 2010 houden we ons dan ook actief & professioneel bezig met het doen van kwantitatief of kwalitatief onderzoek.

Onze lijst van tevreden klanten is lang

Wat we doen

De activiteiten van Onderzoekdoen.nl zijn op te delen in twee hoofdcategorieën:

  • Tools voor het zelfstandig uitvoeren van enquêteonderzoek
    Voor het doen van zelfstandig onderzoek hebben we een slimme enquêtetool gebouwd. Met deze enquêtetool kan je zelfstandig onderzoek uitvoeren. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag. Specifieke technische wensen? Laat het ons weten, we houden van een uitdaging!

  • Op professionele wijze uitvoeren van enquêteonderzoek
    Wanneer je zelf niet beschikt over de juiste kennis voor het uitvoeren van het onderzoek dan kan Onderzoekdoen.nl je onderzoek vakkundig uitvoeren.
    Onderzoekdoen.nl heeft eigen onderzoek specialisten in dienst maar werkt ook samen met diverse specialistische onderzoekers.

Beste leerbedrijf 2019

We besteden veel energie en tijd aan het opleiden van professionals. Om deze reden is Onderzoekdoen.nl uitgeroepen tot beste leerbedrijf 2019 in de provincie Groningen, sector ICT en creatieve industrie. We zijn uiteraard enorm trots op het winnen van deze prijs!


We horen ook graag jouw verhaal


Neem contact op