Survey zuil

Bevraag je klanten op locatie met de survey zuil


Verzamel klant reacties met de survey zuil van Onderzoekdoen.nl

Om je dienstverlening verder te kunnen verbeteren is het belangrijk reacties te ontvangen van klanten. Hoe beoordelen ze jouw dienstverlening in het algemeen en hoe worden specifieke onderdelen van de dienstverlening ervaren.

Met de survey zuil van Onderzoekdoen.nl kan je klantervaringen verzamelen tijdens of net na het interactiemoment, bijvoorbeeld als een klant je winkel verlaat of na een gesprek op de beurs.
Met de survey zuil kan je een of enkele vragen stellen of juist een hele enquête.

Voor wie?
De survey zuil is breed inzetbaar en is te gebruiken voor vele verscheidene onderzoek doelstellingen.

  1. Retail / winkels
  2. Beurzen
  3. Sportscholen
  4. Zorgcentra
  5. Horeca
  6. Etc
survey zuil
Vragen? Neem contact met ons op: 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen) of 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht).

Een survey zuil wordt ook wel een smiley paal. of feedback paal genoemd. Bekijk ook de prijzen voor de enquête zuil en een smiley enquête maken of klanttevredenheid zuil. Verbeter je klanttevredenheid met een klanttevredenheid zuil.

Waarom?

  • Om een dienstverlening op te bouwen aan de hand van de wensen van de klant is het belangrijk continu klantreacties te ontvangen, op deze wijze kan je snel inspelen op de wensen/eisen van de klant. Klanten vinden het fijn om feedback te geven helemaal als hier ook écht wat mee gedaan wordt.
  • Sommige klanten hebben niet de tijd om een regulier onderzoek in te vullen. Doormiddel van een feedback zuil krijg je ook van de “drukke klanten” een reactie.
  • Goede resultaten? Deel deze eenvoudig zodat potentiele klanten zien hoe jouw bedrijf gewaardeerd wordt. Deel je resultaten met Google voor een “star-rating” in Google.
survey zuil

Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen

Vrijblijvend meer informatie over dit onderzoek ontvangen? We sturen het je graag per e-mail toe!

Eigen naam:
Naam organisatie:
E-Mail adres:


"Realtime antwoorden verzamelen uit verschillende eigen winkels"