Energiereductie

Energiereductie vormt de sleutel tot een duurzamere toekomsten zorgt voor een drastische vermindering van onze ecologische voetafdruk. Daarom vinden wij het belangrijk om verantwoord om te gaan met energie. We begrijpen dat we als bedrijf een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van het energieverbruik en het op verantwoorde wijze gebruiken vang rondstoffen.

Energiereductie maatregelen

Enkele van de energiereductie maatregelen die wij genomen hebben om energie te besparen en het gebruik van grondstoffen te verminderen zijn:

  1. Ons kantoor heeft een A+++ energielabel.
  2. Werknemers worden gestimuleerd om op de fiets naar het kantoor te komen.
  3. Voor het bezoeken van klanten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het openbaar vervoer.
  4. Door middel van de carbon meter vergelijken we het energiegebruik van onze tools en websites. Hierbij zorgen we er altijd voordat we het beter doen dan het algemeen op het web.
  5. We zorgen dat er voor onze dienstverlening enkel groene stroom gebruikt wordt (zowel op het kantoor als voor de servers).
  6. We kopen in op een duurzame wijze. Nieuwe elektronische apparaten dienen tenminste over een A-energielabel te beschikken. Ook wordt er gekeken naar de duurzame inzetbaarheid van bedrijfsmiddelen.

Meer informatie?

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent onze energiereductie maatregelen? Neem dan contact met ons op.

Een selectie van onze tevreden klanten: