Gemeente onderzoek

Wij bieden op maat gemaakt gemeente onderzoek om gemeenten te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Met uitgebreide analyses en inzichten helpen we bij het identificeren van kansen, het verbeteren van diensten en het optimaliseren van beleid. Samen streven we naar een veerkrachtige toekomst voor gemeenschappen, gebaseerd op betrouwbare gegevens en innovatieve strategieën. Samen ontdekken we nieuwe perspectieven voor gemeentelijke groei en efficiëntie.

Jouw partner in doelgericht gemeente onderzoek

Onderzoekdoen.nl is jouw vertrouwde partner voor diepgaanden doelgericht onderzoek ten behoeve van gemeentelijke ontwikkeling.

Met een bewezen staat van dienst en jaren ervaring met onderzoeken voor gemeenten bieden wij een uitgebreid scala aan onderzoeksoplossingen die gemeenten in staatstellen om weloverwogen beslissingen te nemen, beleid te sturen en de levenskwaliteit van hun inwoners te verbeteren.

Waarom Onderzoekdoen.nl?

Wij onderscheiden ons door onze expertise, veelzijdige aanpak en toewijding aan nauwkeurigheid. Ons ervaren team van onderzoekers past geavanceerde methodologieën toe om betrouwbare gegevens te verzamelen en te analyseren. Wij geloven in maatwerk - elk onderzoek wordt aangepast aan de unieke behoeften en doelen van jouw gemeente.

Samen streven we ernaar om jouw gemeente te laten gedijen door middel van feitelijke inzichten. Ons doel is om jou te helpen de juiste koers te varen en weloverwogen keuzes te maken die een blijvende impact hebben.

Een samenwerking tussen jouw gemeente en een onderzoeksbureau verbetert besluitvorming. Door de jarenlange ervaring met diverse onderzoeken speciaal voor gemeenten krijg je meer inzicht in burgerbehoeften, sociale trends en beleidseffecten. Datagedreven beslissingen leiden tot doelgerichte interventies, efficiënter gebruik van middelen en grotere tevredenheid bij inwoners.

Onze gemeente onderzoeken

Onderzoekdoen.nl doet verschillende gemeente onderzoeken voor gemeenten door heel Nederland. Bekijk hieronder onze onderzoeken voor gemeenten:

1. Burgerpeilingen en Tevredenheidsonderzoeken

Begrijp de behoeften en opinies van jouw inwoners met uitgebreide burgerpeilingen. Wij meten tevredenheid over diensten, identificeren prioriteiten en identificeren gebieden voor verbetering.

2. Economische impact onderzoeken

Krijg inzicht in de economische dynamiek van jouw gemeente. Onze onderzoeken bieden gedetailleerde analyses van lokale bedrijfsactiviteiten, werkgelegenheidstrends en groeimogelijkheden.

3. Milieu- en Duurzaamheidsonderzoek

Zet stappen in de richting van een duurzame toekomst met een milieuonderzoek. Wij evalueren milieueffecten, identificeren groene initiatieven en helpen bij het opstellen van milieubeleid.

4. Sociale Welzijnsanalyse

Begrijp de sociale behoeften van jouw gemeente en ontwikkel gerichte welzijnsprogramma's. Wij bieden inzicht in gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen.

5. Cultuur en recreatie onderzoek

Ontdek de culturele en recreatieve voorkeuren van jouw inwoners. De uitkomsten van een cultuur en recreatie onderzoek informeren over investeringen in culturele evenementen, recreatievoorzieningen en entertainmentopties.

Gemeente onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Ben je klaar om inzichten te verzamelen waarmee jij met jouw gemeente de volgende stap kan zetten? Neem vandaag nog contact op met Onderzoekdoen.nl en ontdek hoe onze onderzoeksdiensten jou kunnen ondersteunen bij het creëren van een bloeiende en goed geïnformeerde gemeenschap.

Contactpersoon
jelmer baken
Jelmer Baken MSc
Directeur Onderzoekdoen.nl

In 2015 ben ik begonnen met Onderzoekdoen.nl. Sindsdien heb ik Onderzoekdoen.nl uitgebouwd tot een gerenommeerd onderzoeksbureau. Ik ben verantwoordelijk voor de koers van Onderzoekdoen.nl.

Voor deze organisaties verzamelen wij inzichten:

icon lightning

Onderzoeken voor
de gemeente

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste management beslissingen.

Met een bewonersonderzoek kun je inzichten verkrijgen in de opvattingen van de bewoners van een specifieke stad,

Tevreden medewerkers zijn loyaler aan de organisatie en zetten vaak net even dat stapje extra voor jouw klanten of een collega.

Ontvang via meerdere, relevante bronnen feedback over een medewerker. Hierdoor krijg je een objectiever en vollediger beeld.

Met de NPS meting krijg je antwoord op de vraag: In welke mate zou je bedrijf of product X aanraden aan vrienden/familie/collega’s?

Met het Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) onderzoek kun je eventuele problemen bij medewerkers op tijd aanpakken.

Klanten die jouw organisatie hoog waarderen, besteden meer geld, doen herhaaldelijke aankopen en informeren familie en vrienden.

Onderzoekstools

Zelf onderzoek doen

Naast het laten uitvoeren van onderzoeken, is het ook mogelijk om zelf onderzoek te doen. Dit kan met behulp van onze producten.

man enquete invullen

Enquêtetool

Met onze gebruiksvriendelijke enquêtetool zet je snel en eenvoudig een onderzoek op.

vrouw enquete invullen

Klantmonitor

Met de Klantmonitor verzamel je reacties van klanten uit verschillende bronnen.

vrouw en kind enquete invullen zuil

Feedbackzuil

Met de feedbackzuil verzamel je klant ervaringen tijdens of net na de interactie.

Ervaringen

Wat zeggen jouw collega's?

"Voor het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft Onderzoekdoen.nl een best complexe opdracht glansrijk uitgevoerd. Hierbij konden we rekenen op deskundigheid, goede bereikbaarheid, snelheid en meedenken met onze specifieke wensen. Het samenwerken met Jelmer en Maud was erg prettig. Mijn collega en ik bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!"
Merel coa

Merel Hollander

COA

"Verrassend eenvoudige tool en zeer vriendelijke én oplossingsgerichte backoffice. Resultaten overzichtelijk beschikbaar. Top ervaring!"
Nathalie

Nathalie Rauscher

Directrice, Fast Forward

Waarom de overheid kiest voor Onderzoekdoen.nl

We lichten graag toe waarom de overheid al jaren voor ons kiest als betrouwbare partner op het gebied van onderzoek.

icon sheet

ISO-certificaten

Wij voldoen aan de ISO9001 en ISO27001. Al onze data wordt in Nederland opgeslagen. Mogelijkheid tot inzicht in onze infrastructuur. Ook worden we jaarlijks (succesvol) geaudit op beheersmaatregelen van de BIO BBN1.

icon smiley

Geruime ervaring

We hebben veel kennis en ervaring met de specifieke behoeften van de overheid. We zijn toegankelijk en denken graag mee.

icon user

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik. Inclusief mogelijkheid tot op maat gemaakte functionaliteiten.

Betrokken partners bij onze gemeente onderzoeken: