Zorg onderzoek

Voor zorgorganisaties is het van cruciaal belang te weten hoe klanten denken over je organisatie. Wat waarderen cliënten, wat gaat er goed en waar is ruimte voor verbetering? Door het (continu) meten van prestaties worden concrete verbeterpunten inzichtelijk en kan er structureel gewerkt worden aan de organisatie.

Onderzoek voor de Zorg

Onderzoekdoen.nl kan je op diverse manieren helpen met een zorg onderzoek. We kunnen je complete cliëntonderzoek uitvoeren of je kunt zelf aan de slag met onze enquêtetool voor het zelfstandig uitvoeren van een cliëntonderzoek. Ook is het mogelijk om direct vanuit de locatie data te verzamelen door middel van een feedbackzuil.

Wat levert zorg onderzoek op?

Onderzoek in de zorg is de drijvende kracht achter medische innovatie en patiëntzorg. Onderzoekdoen.nl draagt bij aan de vooruitgang van de medische gemeenschap en helpt jou met het verhogen van de kwaliteit van leven voor talloze individuen. Om gezondheid en welzijn te bevorderen blijft onderzoek in de zorg van onschatbare waarde.

Waarom zorg onderzoek?

Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het organisatie vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat. Een onderzoek in de zorg kan voor veel impact zorgen. Denk daarbij aan zaken zoals: 

1. Verbeterde patiëntresultaten

Onderzoek leidt tot betere behandelresultaten, kortere hersteltijden en verhoogde levenskwaliteit voor patiënten.

2. Efficiëntere zorgprocessen

Innovatieve methoden en technologieën die voortkomen uit onderzoek verminderen administratieve lasten en optimaliseren zorgprocessen.

3. Zorg op maat

Door onderzoek kunnen zorgverleners behandelingen aanpassen aan de specifieke behoeften van elke patiënt, wat leidt tot betere gezondheidsresultaten.

4. Medische vooruitgang

Onderzoek in de zorg draagt bij aan de vooruitgang van de medische wetenschap en verbetert voortdurend de standaard van zorg.

Zorg onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl? 

Ben je klaar om inzichten te verzamelen waarmee jij met jouw zorginstelling de volgende stap kan zetten? Neem vandaag nog contact op met Onderzoekdoen.nl en ontdek hoe onze onderzoeksdiensten jou kunnen ondersteunen bij het creëren van een bloeiende en goed geïnformeerde zorgorganisatie!

Contactpersoon

jelmer baken
Jelmer Baken MSc
Directeur Onderzoekdoen.nl

In 2015 ben ik begonnen met Onderzoekdoen.nl. Sindsdien heb ik Onderzoekdoen.nl uitgebouwd tot een gerenommeerd onderzoeksbureau. Ik ben verantwoordelijk voor de koers van Onderzoekdoen.nl.

Voor deze organisaties verzamelen wij inzichten:

icon lightning

Onderzoeken voor
de zorg

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste management beslissingen.

Tevreden medewerkers zijn loyaler aan de organisatie en zetten vaak net even dat stapje extra voor jouw klanten of een collega.

Met de NPS meting krijg je antwoord op de vraag: In welke mate zou je bedrijf of product X aanraden aan vrienden/familie/collega’s?

Met het Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) onderzoek kun je eventuele problemen bij medewerkers op tijd aanpakken.

Met het jaarlijks verplichte PREM onderzoek kunnen zorginstellingen hun diensten continu blijven verbeteren.

Klanten die jouw organisatie hoog waarderen, besteden meer geld, doen herhaaldelijke aankopen en informeren familie en vrienden.

Ontvang via meerdere, relevante bronnen feedback over een medewerker. Hierdoor krijg je een objectiever en vollediger beeld.

Onderzoekstools

Zelf onderzoek doen

Naast het laten uitvoeren van onderzoeken, is het ook mogelijk om zelf onderzoek te doen. Dit kan met behulp van onze producten.

man enquete invullen

Enquêtetool

Met onze gebruiksvriendelijke enquêtetool zet je snel en eenvoudig een onderzoek op.

vrouw enquete invullen

Klantmonitor

Met de Klantmonitor verzamel je reacties van klanten uit verschillende bronnen.

vrouw en kind enquete invullen zuil

Feedbackzuil

Met de feedbackzuil verzamel je klant ervaringen tijdens of net na de interactie.

Ervaringen

Wat zeggen jouw collega's?

"Voor het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft Onderzoekdoen.nl een best complexe opdracht glansrijk uitgevoerd. Hierbij konden we rekenen op deskundigheid, goede bereikbaarheid, snelheid en meedenken met onze specifieke wensen. Het samenwerken met Jelmer en Maud was erg prettig. Mijn collega en ik bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!"
Merel coa

Merel Hollander

COA

"Verrassend eenvoudige tool en zeer vriendelijke én oplossingsgerichte backoffice. Resultaten overzichtelijk beschikbaar. Top ervaring!
Nathalie

Nathalie Rauscher

Directrice, Fast Forward

Waarom de overheid kiest voor Onderzoekdoen.nl

We lichten graag toe waarom de overheid al jaren voor ons kiest als betrouwbare partner op het gebied van onderzoek.

icon sheet

ISO-certificaten

Wij voldoen aan de ISO9001 en ISO27001. Al onze data wordt in Nederland opgeslagen. Mogelijkheid tot inzicht in onze infrastructuur. Ook worden we jaarlijks (succesvol) geaudit op beheersmaatregelen van de BIO BBN1.

icon smiley

Geruime ervaring

We hebben veel kennis en ervaring met de specifieke behoeften van de overheid. We zijn toegankelijk en denken graag mee.

icon user

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik. Inclusief mogelijkheid tot op maat gemaakte functionaliteiten.

Betrokken partners bij onze zorg onderzoeken: