Enquête tool AVG

Doormiddel van de tools en onderzoeken van Onderzoekdoen.nl wordt een grote hoeveelheid aan data verzameld. Het heeft onze hoogste prioriteit om deze data zorgvuldig op te slaan en te beveiligen. Onderzoekdoen.nl is 100% AVG (GDPR) compliance en werkt enkel samen met partijen die dit ook zijn. Goed om te weten is dat onze data servers in Nederland gevestigd zijn.

Enquête tool - 100% AVG Compliance

Onderzoekdoen.nl voldoet 100% aan de AVG en werkt enkel samen met verwerkers die hier ook voor volledig aan voldoen. Goed om te weten is dat onze dataservers in Nederland staan. Daarbij is Onderzoekdoen.nl ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

Privacyverklaring voor respondenten

Wanneer je als respondent een onderzoek hebt ingevuld, dan val je onder de privacyverklaring van de enquêteur (de onderzoeker), neem contact op met de enquêteur om de privacyverklaring in te zien. Om je recht uit te oefenen om data op te vragen, aan te passen of te verwijderen neem je tevens contact op met de enquêteur. Je vindt de contactgegevens van de enquêteur in de privacyverklaring welke je aan de onderkant van het onderzoek vindt.

Privacyverklaring voor gebruikers en klanten van Onderzoekdoen.nl

Heb je informatie aangevraagd, maak je gebruik van een van onze tools of voeren we een full service onderzoek voor jou uit? Dan geldt de privacyverklaring voor gebruikers en klanten van Onderzoekdoen.nl. Om uit te leggen hoe we omgaan met jouw data hebben we een privacyverklaring opgesteld. Deze kan je hier bekijken.

Het gaat hier om de data die we van jou verzamelen voor de uitvoering van de dienstverlening. De data die verzameld wordt tijdens de dienstverlening, bijvoorbeeld over jouw klanten, cliënten of medewerkers, valt onder de verwerkersovereenkomst.

Bekijk de privacyverklaring.

Verwerkersovereenkomst

Verzamel je (bijzondere) persoonsgegevens met de tools van Onderzoekdoen.nl of voeren we een full service opdracht voor je uit? Wij zorgen ervoor dat jouw data op verantwoorde wijze wordt opgeslagen. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor jouw data is het noodzakelijk dat we een verwerkersovereenkomst overeenkomen. Je kunt ons jullie eigen verwerkersovereenkomst sturen of we kunnen gebruik maken van de standaard verwerkersovereenkomst van Onderzoekdoen.nl.

  • Wanneer je jullie eigen verwerkersovereenkomst wilt gebruiken, stuur dan je verwerkersovereenkomst naar ons toe. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina.
  • Wanneer je de verwerkersovereenkomst vanOnderzoekdoen.nl wilt gebruiken stuur dan een e-mail via de contactpagina met daarin jullie organisatienaam, adresgegevens, KVK-nummer en de naam van de verantwoordelijke.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag omtrent de AVG? Stuur gerust een bericht. Jelmer helpt je graag verder wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt.

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoe kan ik een kwetsbaarheid melden?

Een kwetsbaarheid kun je melden via dit formulier. Na het melden van een kwetsbaarheid nemen wij z.s.m. contact met je op.

Waar staat de data opgeslagen?

Alle data staat opgeslagen op servers welke fysiek in Nederland staan. Het datacenter is tenminste ISO27001 gecertificeerd.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Is het mogelijk om meer informatie te ontvangen over de maatregelen die Onderzoekdoen.nl heeft getroffen om de informatiebeveiliging te verhogen?

We zijn trots dat we vooroplopen met betrekking tot informatiebeveiliging, zodoende vertellen we je hier graag meer over tijdens een online overleg of tijdens een overleg op ons kantoor. Plan een overleg met onze informatiebeveiligingsspecialist. We kunnen je niet meer informatie toesturen dan de informatie die op deze pagina staat.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor een onderzoek?

Afhankelijk van je doelgroep gaan we kijken naar een passende methode voor het verzamelen van voldoende respons. Ook heeft Onderzoekdoen.nl een panel met 65.000 respondenten welke we kunnen gebruiken voor jouw onderzoek

Hoeveel ervaring hebben jullie met de AVG?

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met de eisen van de AVG. In een online overleg bespreken we graag inhoudelijk hoe wij hieraan voldoen.

Jelmer

Medewerker betrokken bij onze AVG

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!