Medewerkerstevredenheidsonderzoek Amsterdam

Onderzoekdoen.nl is een full service onderzoeksbureau en heeft geruime ervaring met het uitvoeren van medewerkerstevredenheidsonderzoeken in Amsterdam. Door middel van onze onderzoeken kunnen management beslissingen onderbouwd worden door data, hierdoor kunnen de juiste beslissingen genomen worden. De verzamelde data wordt altijd visueel gepresenteerd in infographics en toegelicht. Hierdoor worden pijnpunten helder inzichtelijk gemaakt.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek in Amsterdam

Tevreden medewerkers zijn van essentieel belang voor je organisatie. Tevreden medewerkers zijn loyaler aan de organisatie, blijven langer binnen de organisatie en doen graag een stapje extra voor klanten en collega's.

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Onderzoekdoen.nl kan je in onder andere Amsterdam helpen bij het doen van medewerkerstevredenheidsonderzoek, dit op een manier dat jij prettig vindt.

Voordelen MTO door Onderzoekdoen.nl

  • Medewerker feedback met verschillende invalshoeken levert complete en waardevolle informatie op.
  • Korte vragenlijsten, door middel van een kleine set aan vragen de juiste informatie verzamelen.
  • Zelf invalshoeken en thema's bepalen.
  • Onderzoek wordt uitgevoerd door een externe gerenommeerde organisatie.

Verschillende typen MTO's

Onderzoekdoen.nl biedt verschillende typen medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO). Afhankelijk van de wensen kunnen we een van de verschillende typen medewerkerstevredenheidsonderzoeken uitvoeren.

1. Standaard medewerkerstevredenheids- onderzoek

We nemen alle thema's welke invloed hebben op medewerkerstevredenheid op in het onderzoek en maken hierover een duidelijke visuele en statistische rapportage op.

2. Maatwerk medewerkerstevredenheids- onderzoek

In overleg bepalen we de thema's van het medewerkerstevredenheidsonderzoek en bepalen zo de focus van het onderzoek.

3. Specifiek medewerkerstevredenheids- onderzoek

Wanneer je specifiek een of meerdere thema's wilt onderzoeken kan je kiezen voor een specifiek medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Weet je niet goed welke type medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) geschikt is voor jullie organisatie of wil je meer informatie over de specifieke onderwerpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Liever zelfstandig een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren? Maak dan gebruik van onze enquêtetool.  

Medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze marktonderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Meer informatie?

Ervaar zelf hoe ons medewerkerstevredenheidsonderzoek jou waardevolle inzichten kan geven.

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Afhankelijk van je doelgroep gaan we kijken naar een passende methode voor het verzamelen van voldoende respons. Ook heeft Onderzoekdoen.nl een panel met 65.000 respondenten welke we kunnen gebruiken voor jouw onderzoek

Hoeveel ervaring hebben jullie met medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Wij hebben inmiddels vele medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO's) uitgevoerd. In een online overleg bespreken we graag een aantal cases.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij dit onderzoek

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!