Onderzoeksbureau Groningen

Onderzoekdoen.nl is een full service onderzoeksbureau uit Groningen en heeft geruime ervaring met het uitvoeren van onderzoeken. Door middel van onze onderzoeken kunnen management beslissingen onderbouwd worden met data, waardoor de juiste beslissingen genomen kunnen worden. De verzamelde data wordt altijd visueel gepresenteerd in infographics en toegelicht. Hierdoor worden pijnpunten helder inzichtelijk gemaakt.

Onderzoekdoen.nl is het onderzoeksbureau voor Groningen

Onderzoekdoen.nl heeft onderzoek uitgevoerd voor vele middelgrote en grote bedrijven. Onderzoeksbureau Onderzoekdoen.nl heeft geruime ervaring in het uitvoeren van verschillende type onderzoeken. Waaronder bijvoorbeeld klantonderzoeken en medewerkerstevredenheidsonderzoeken.

Wat we doen

De activiteiten van Onderzoekdoen.nl zijn op te delen in twee hoofdcategorieën:

  • Tools voor het zelfstandig uitvoeren van enquête onderzoek
    Voor het doen van zelfstandig onderzoek hebben we een slimme enquête tool gebouwd, met deze enquête tool kan je zelfstandig onderzoek uitvoeren. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag. Specifieke technische wensen? Laat het ons weten, we houden van een uitdaging!
  • Op professionele wijze uitvoeren van enquête onderzoek
    Wanneer je zelf niet beschikt over de juiste kennis voor het uitvoeren van het onderzoek dan kan Onderzoekdoen.nl je onderzoek vakkundig uitvoeren.
    Onderzoekdoen.nl heeft eigen onderzoek specialisten in dienst, maar werkt ook samen met diverse specialistische onderzoekers.

Kiezen voor Onderzoekdoen.nl

Wanneer je kiest voor Onderzoekdoen.nl kies je voor professionals met jarenlange ervaring. Onze onderzoekers helpen je graag bij het opstellen en uitvoeren van jouw onderzoek.

Waarom kiezen voor Onderzoekdoen.nl:

1. Duidelijke infographics

Heldere infographics die de resultaten van het uitgevoerde onderzoek scherp weergeven.

2. Korte vragenlijsten

We vermoeien jouw respondenten niet met onnodige vragen.

3. Onderzoekspecialist

Één vaste onderzoekspecialist welke ervoor zorgt dat je onderzoek zorgvuldig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

4. Eigen huisstijl

Onderzoeken worden uitgevoerd in de eigen huisstijl en kunnen ingevuld worden op een mobiele telefoon, tablet of computer.

Liever zelfstandig een marktonderzoek uitvoeren? Maak dan gebruik van onze enquêtetool.  

Onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze onderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Meer informatie?

Ervaar zelf hoe onze onderzoeken jou waardevolle inzichten geven.

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Afhankelijk van je doelgroep gaan we kijken naar een passende methode voor het verzamelen van voldoende respons. Ook heeft Onderzoekdoen.nl een panel met 65.000 respondenten welke we kunnen gebruiken voor jouw onderzoek

Hoeveel ervaring hebben jullie met het doen van onderzoek?

Wij hebben inmiddels vele verschillende onderzoeken uitgevoerd. In een online overleg bespreken we graag een aantal cases.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij dit onderzoek

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!