SoftwareONE, Dustin en Protinus IT

Onderzoekdoen.nl is officieel partner van SoftwareONE, Dustin en Protinus IT. Je kunt de producten en diensten van Onderzoekdoen.nl direct bij ons inkopen. Maar je kunt onze producten en diensten ook inkopen via een van deze organisaties.

Wie zijn SoftwareONE, Dustin en Protinus IT?

SoftwareONE, Dustin en Protinus IT verzorgen de inkoop van software en daaraan gerelateerde diensten voor vele rijksoverheidsdiensten, universiteiten/scholen en commerciële organisaties. Ook zorgen ze voor het contractmanagement.  

Via deze partners kan een licentie aangekocht worden voor onze enquêtetool, een licentie voor de Klantmonitor, een feedbackzuil of voor een full service onderzoek.

Partner worden van Onderzoekdoen.nl?

Wil je graag meer informatie over een mogelijke samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Meer informatie?

Heb je een vraag over onze softwarepartners? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Afhankelijk van je doelgroep gaan we kijken naar een passende methode voor het verzamelen van voldoende respons. Ook heeft Onderzoekdoen.nl een panel met 65.000 respondenten welke we kunnen gebruiken voor jouw onderzoek

Hoeveel ervaring hebben jullie met SoftwareONE, Dustin en Protinus IT?

Wij werken inmiddels al een aantal jaren samen met SoftwareONE, Dustin en Protinus IT. Indien je hier meer over wilt weten kun je contact met ons opnemen. We lichten de samenwerking graag toe.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij onze software partners

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!