Surveymonkey

Surveymonkey en Onderzoekdoen.nl zijn beide populaire enquête tools die organisaties ondersteunen bij het uitvoeren van online onderzoek en het verzamelen van waardevolle gegevens. Hoewel beide platforms vergelijkbare functies bieden, zijn er enkele belangrijke verschillen die het overwegen waard zijn bij het kiezen van de juiste enquête tool voor jouw specifieke behoeften.

Surveymonkey

Surveymonkey is een bekende naam in de enquête tool markt en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en brede scala aan functies. Onderzoekdoen.nl daarentegen is een flexibel Nederlands onderzoeksbureau dat zowel enquête tools als full-service onderzoeksdiensten aanbiedt.

In dit artikel vind je meer informatie over de verschillen tussen beide tools, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Wanneer je een online enquête onderzoek wilt gaan uitvoeren dan heb je een goede enquête tool nodig om je online onderzoek uit te voeren. Om tot de juiste enquête tool te komen zal je verschillende tools overwegen, één van de beschikbaare enquête tools is de enquête tool van Onderzoekdoen.nl een alternatieve tool is de enquête tool van SurveyMonkey.

Wat is SurveyMonkey voor bedrijf?

SurveyMonkey is een groot IT bedrijf uit Californië, SurveyMonkey is aan de NASDAQ, bij SurveyMonkey werken zo'n 700 medewerkers. SurveyMonkey heeft geen kantoor in Nederland er werken zodoende ook geen medewerkers die Nederlands spreken. Het Europese hoofdkantoor van SurveyMonkey staat in Ireland.

Enquête Tool Onderzoekdoen.nl

De enquête tool van Onderzoekdoen.nl is een uitgebreide volledige professionele enquête tool voor het opstellen en uitvoeren van enquête onderzoeken.

Om een onderzoek op te zetten zijn er vele vraagtypen mogelijk (meerkeuze, matrix, smiley, rangschikvraag, punten verdelen, open vragen tekstregel et cetera), door middel van voorwaarden kan je een respondent enkel voor hem/haar relevante vragen tonen. Zodra de eerste antwoorden binnenkomen kan je deze direct zien in de tool, realtime.

In tegenstelling tot SurveyMonkey wordt de enquête tool van Onderzoekdoen.nl volledig in Nederland gehost, ontwikkelt en bieden we uitgebreide hulp en ondersteuning in het Nederlands, voor iedere type gebruiker, hier hoef je geen "premium" contract voor af te sluiten.

Voordelen Enquête Tool Onderzoekdoen.nl VS SurveyMonkey

  • Simpel en eenvoudig. De Enquête Tool is uitgebreid en professioneel, maar is ontworpen voor gebruikers die niet dagelijks van de tool gebruik maken. We hebben het gebruik simpel gehouden.
  • Data staat veilig opgeslagen op servers in Nederland. Hiermee voldoen we aan de AVG. De servers (de plaats waar je data opgeslagen staat) van SurveyMonkey staan buiten Europa, zo kunnen zij niet voldoen aan de AVG.
  • Onderzoekdoen.nl hanteert scherpe prijzen voor het gebruik van de tool. Bij alle licenties kan je onbeperkt aantal respondenten verzamelen. Daarnaast bieden we een "prepaid licentie", waarbij je niet vast zit aan een contract. Ook bieden we licenties aan waarmee onbeperkt samengewerkt kan worden. Voor iedere medewerker in de organisatie kan een eigen account aangemaakt worden, zonder extra kosten. Bij SurveyMonkey dien je voor iedere gebruiker apart te betalen.
  • De enquête tool van Onderzoekdoen.nl uitgebreid, je kunt de tool gebruiken voor vrijwel ieder enquête onderzoek.

Enquête laten maken door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze marktonderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Maak jouw enquête

Met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl kun je heel snel en eenvoudig een enquête opzetten. Probeer het nu en ervaar zelf wat de tool jou te bieden heeft.
Direct starten

Een selectie van onze tevreden klanten: