ZorgkaartNederland & Onderzoekdoen.nl

Wij mogen met trots vertellen dat wij samenwerken met ZorgkaartNederland. Door deze samenwerking dragen ook wij bij met het helpen van Nederlanders in hun keuze voor een zorgorganisatie.

Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland is een website die onafhankelijke keuze-informatie biedt aan patiënten. Op deze manier kan een patiënt een zorgverlener kiezen die het beste bij zijn of haar wensen past. Samen met ZorgkaartNederland willen wij zorgen dat er meer openheid komt binnen de zorg.

De waarderingen die op de website komen van ZorgkaartNederland laat zien hoe mensen bepaalde zorg ervaren. Binnen de waarderingen zit ook een verschil. Als zorgorganisatie is het mogelijk om zelf de waarderingen te uploaden bij jouw organisatie.

Daardoor is er een risico dat zorgorganisaties hun scores manipuleren. Omdat wij een partner van ZorgkaartNederland zijn, krijgen de waarderingen die wij uploaden een groen vinkje.

waardering zorgkaart nederland

Waarderingen ZorgkaartNederland

Het groene vinkje geeft aan dat de waardering gecontroleerd is. Het controleren doen onze onderzoekers. Door deze controle kan je er als patiënt vanuit gaan dat de waarderingen op ZorgkaartNederland echt zijn. Om waarderingen binnen te halen voor ZorgkaartNederland hanteren wij verschillende methoden:

1. Feedback zuil

Op locatie waarderingen verzamelen van patiënten met de ZorgkaartNederland zuil.

2. Full service onderzoek

De onderzoekers van Onderzoekdoen.nl voeren een volledig klanttevredenheidsonderzoek voor jou uit.

3. Single businesslicentie

Met een single businesslicentie kun je zelf aan de slag met het maken van jouw PREM vragenlijst. Vervolgens kun je deze gemakkelijk versturen per mail.

Zoals gezegd voeren onze onderzoekers de controles uit van de waarderingen, ongeacht welke methode van onderzoek er gekozen is. Deze controle gebeurt elke twee weken, waarna de waarderingen worden doorgezet naar ZorgkaartNederland.

Partner worden van Onderzoekdoen.nl?

Wil je graag meer informatie over een mogelijke samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze samenwerking met ZorgkaartNederland? Stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag verder!

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Bij het uitvoeren van de verplichte PREM levert de zorginstelling ons een lijst met alle deelnemers aan. Aan de hand van deze respondenten-lijst doen wij twee belrondes. Uit onze ervaring blijkt dat dit over het algemeen voldoende respons oplevert om te kunnen voldoen aan de jaarlijkse PREM.

Hoeveel ervaring hebben jullie met ZorgkaartNederland?

Wij werken inmiddels al een aantal jaren samen met ZorgkaartNederland.nl. In een online overleg lichten we graag de mogelijkheden voor een samenwerking toe.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij dit onderzoek

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!