ZorgkaartNederland zuil

Met de feedback zuil van Onderzoekdoen.nl kan je eenvoudig patiëntwaarderingen verzamelen voor Zorgkaartnederland. Je plaats de feedback zuil op een zorglocatie en patiënten kunnen direct op locatie een waardering achterlaten.

ZorgkaartNederland & Onderzoekdoen.nl

Doordat je met de feedback zuil in "the-heat-of-the-moment" waarderingen verzameld is je respons velen malen groter dan wanneer je dit bijvoorbeeld per e-mail zou uitvragen.

Onderzoekdoen.nl is officieel meetbureau voor Zorgkaartnederland.

Voordelen zuil ZorgkaartNederland

  • Doordat je waarderingen verzameld in "the-heat-of-the-moment" zijn patiënten meer geneigd om een waardering achter te laten.
  • De feedback zuil werkt super eenvoudig en is voor iedereen te bedienen.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je eigen huisstijl toe te voegen.
  • Voldoet aan de AVG.
  • Mogelijkheid om ook eigen vragen in de zuil te zetten.
waardering zorgverleners

Hoe werkt het?

Met de feedback zuil kan je eenvoudig op locatie waarderingen verzamelen voor ZorgkaartNederland voor jouw zorglocatie. Zo werkt het:

1. Bepaal de locatie

Plaats de feedback zuil op een goede locatie in jouw zorglocatie.

2. Waarderingsformulier

Het waarderingsformulier kunnen wij vanaf afstand voor je inladen op de iPad die jullie gebruiken op locatie.

3. Waarderingen verzamelen

Nadat de zuil op de juiste locatie is geïnstalleerd en het waarderingsformulier goed ingesteld staat, kun je waarderingen van de patiënten gaan verzamelen.

4. Verificatie

De waardering dient eerst geverifieerd te worden alvorens deze goedgekeurd kan worden. De waardering dient te voldoen aan de richtlijnen van ZorgkaartNederland. Voldoet de waardering niet aan de richtlijnen? Dan telt deze niet mee.

5. Plaatsing ZorgkaartNederland.nl

Wanneer de waardering voldoet aan alle richtlijnen wordt deze goedgekeurd. Na goedkeuring wordt de waardering op ZorgkaartNederland.nl geplaatst.

Partner worden van Onderzoekdoen.nl?

Wil je graag meer informatie over een mogelijke samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Meer informatie?

Heb je vragen over onze feedback zuil of wil je weten hoe je waardevolle waarderingen voor jouw zorginstelling kunt ophalen?  Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Bij het uitvoeren van de verplichte PREM levert de zorginstelling ons een lijst met alle deelnemers aan. Aan de hand van deze respondenten-lijst doen wij twee belrondes. Uit onze ervaring blijkt dat dit over het algemeen voldoende respons oplevert om te kunnen voldoen aan de jaarlijkse PREM.

Hoeveel ervaring hebben jullie met ZorgkaartNederland?

Wij werken inmiddels al een aantal jaren samen met ZorgkaartNederland. In een online overleg lichten we graag de mogelijkheden voor een soortgelijke samenwerking toe.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij ZorgkaartNederland

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!