Enquêtes afnemen

Het afnemen van een enquête is een belangrijke stap in het verzamelen van gegevens en het verkrijgen van inzicht in de meningen en ervaringen van respondenten.

Enquêtes afnemen

Enquêtes die je opzet in de enquête tool van Onderzoekdoen.nl zijn direct volledig responsive hierdoor kan je eenvoudig een enquête afnemen via een iPad, smartphone, Android tablet of welke willekeurige andere device.

Volledig responsive

Een enquête onderzoek uitvoeren welke je eenvoudig met een iPad of smartphone kan afnemen met onze online enquête tool werkt in drie eenvoudige stappen:

 1. Stap 1: een enquête onderzoek aanmaken
  Maak je enquête onderzoek aan en voeg pagina's toe aan je onderzoek. Kies vervolgens uit de vele vraagtypen om vragen aan te maken binnen je enquête onderzoek.
 2. Stap 2: resultaten verzamelen
  Start met het enquête afnemen via een iPad of smartphone
 3. Stap 3: Data analyseren en exporteren
  Bekijk en analyseer de resultaten van je enquête onderzoek, exporteer je resultaten naar Excel of maak een PDF rapport van je resultaten.

Toch liever een enquête op papier? Met de enquête tool kan je ook eenvoudig een schriftelijke enquête maken.

Verzamel klant reacties met de iPad

Met de iPad enquête van Onderzoekdoen.nl kan je klantervaringen verzamelen tijdens of net na het interactiemoment, bijvoorbeeld als een klant je winkel verlaat of na een gesprek op de beurs.
Met de iPad enquête kan je een of enkele vragen stellen of juist een hele enquête.

Voor wie?
De iPad enquête zuil is breed inzetbaar en is te gebruiken voor vele verscheidene onderzoek doelstellingen.

 1. Retail / winkels
 2. Beurzen
 3. Sportscholen
 4. Zorgcentra
 5. Horeca
 6. Etc.

Voordelen enquête afnemen via iPad

 • Om een dienstverlening op te bouwen aan de hand van de wensen van de klant is het belangrijk continu klantreacties te ontvangen, op deze wijze kan je snel inspelen op de wensen/eisen van de klant. Klanten vinden het fijn om feedback te geven helemaal als hier ook écht wat mee gedaan wordt.
 • Sommige klanten hebben niet de tijd om een regulier onderzoek in te vullen. Door middel van een feedback zuil krijg je ook van de “drukke klanten” een reactie.
 • Goede resultaten? Deel deze eenvoudig zodat potentiële klanten zien hoe jouw bedrijf gewaardeerd wordt. Deel je resultaten met Google voor een “star-rating” in Google.
 • Snel en eenvoudig een online enquête opzetten
 • Respondenten kunnen je enquête invullen op een computer, tablet of smartphone (waaronder een Apple iPad)
 • Data opgeslagen in Nederland
 • Uitgebreide mogelijkheden voor het analyseren van de antwoorden
 • Altijd iemand beschikbaar die je in het Nederlands kan helpen met je onderzoeken

Op zoek naar een feedback zuil met Apple iPad?

Met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl kan je onderzoeken aanmaken welke volledig responsive waardoor je de enquête kan afnemen op iedere device.
Daarnaast biedt Onderzoekdoen.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van een enquête zuil. Deze is geoptimaliseerd om snel in te vullen in een openbare ruimte.

Meer informatie over de feedback zuil.

Enquête laten maken door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze onderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Maak jouw enquête

Met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl kun je heel snel en eenvoudig een enquête opzetten. Probeer het nu en ervaar zelf wat de tool jou te bieden heeft.
Direct starten

Een selectie van onze tevreden klanten: