Schriftelijke enquête maken

Wanneer je bezig gaat met enquête onderzoek dan kan het voorkomen dat je respondenten je enquête niet online willen invullen, maar graag een schriftelijke enquête willen ontvangen.

Schriftelijke enquête maken

Wanneer je een enquête maakt in de enquête tool van Onderzoekdoen.nl dan kan je eenvoudig je de enquête online verspreiden. Tevens is het mogelijk om een schriftelijke enquête te downloaden.

Je kunt de schriftelijke enquête downloaden als PDF bestand of als Word document. Wanneer je de schriftelijke enquête download als Word document dan kan je deze nog bewerken voordat je deze gaat verspreiden.

Een schriftelijke enquête opstellen in een paar eenvoudige stappen

  • Maak eerst gratis een account aan voor onze enquête tool
  • Maak een nieuwe enquête aan
  • Voeg vragen en pagina's toen aan je enquête
  • Download je schriftelijke enquête als Word document of PDF file

Schriftelijke enquête laten maken door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze marktonderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Maak jouw enquête

Met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl kun je heel snel en eenvoudig een enquête opzetten. Probeer het nu en ervaar zelf wat de tool jou te bieden heeft.
Direct starten

Een selectie van onze tevreden klanten: